MALAZGİRT Haber Girişi : 21 Haziran 2023 10:11

Malazgirt MYO'da mezuniyet coşkusu(Foto Galeri)

Malazgirt MYO'da mezuniyet coşkusu(Foto Galeri)
Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.
Malazgirt MYO'da mezuniyet coşkusu(Foto Galeri)

 

Üniversitenin konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 

Açılış konuşmasını yapan Malazgirt Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş, MYO'ların ülkemizin ihtiyaç duydukları ara elemanların yetiştirilmesini ve misyonunu üslendiğini söyledi.

 

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, mezun olan tüm öğrencilere başarılar dileğinde bulunarak,  bundan sonraki eğitim ve iş hayatınızda başarılar dilerim dedi.

 

Son olarak kürsüye çıkan Malazgirt kaymakamı Göksu Bayram, üniversitemizde mezun olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum dedi.

 

Program, daha sonra dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve kep fırlatma töreniyle sona erdi.

 

‘Okulun Birincisi Malazgirt’ten’

 

 

2021-2023 Eğitim Öğretim dönemi okul birincisi Malazgirtli Çocuk Gelişimi Bölümünde Azenur Toran oldu. Toran’a ödülünü Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican verdi.

 

Törene Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Malazgirt Projesi Ekibi Başkanı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Çevik, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş, sivil toplum kuruluşları ve siyası parti temsilcileri, kurum amirleri, çok sayıda öğretim görevlisi, öğrenci velisi ve öğrenci katıldı.

 

Resmi İlanlar