MALAZGİRT Haber Girişi : 30 Haziran 2024 14:05

Malazgirt Mağalçık Köyü sarı lacivert olacak: Fenerbahçeli muhtardan renkli proje

Malazgirt Mağalçık Köyü sarı lacivert olacak: Fenerbahçeli muhtardan renkli proje
Malazgirt'in Mağalçık Köyü Muhtarı Mehmet Cebe, Fenerbahçe'nin başarısını köyde kutlamak için sıra dışı bir vaatte bulundu.

ALPARSLAN DİYARI-Uzun yıllardır Fenerbahçe'yi tutan ve köyde de tanınan bir Fenerbahçe taraftarı olan Muhtar Cebe, köy halkına kazandığı takdirde köyü sarı laciverte boyayacağını söyledi.

 

Muhtar Mehmet Cebe, söz verdiği boyama işine ilk olarak köyün su deposundan başladı. Köyün her yerinde Fenerbahçe'nin renklerini görmek isteyen Cebe, "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak," diyerek bu projenin köyde büyük ilgi gördüğünü belirtti.

 

Mehmet Cebe'nin bu renkli projesi, hem Fenerbahçe taraftarları arasında hem de köy halkında büyük bir heyecan yarattı. Köyün dört bir yanını sarı lacivert renklere boyama sözü, köydeki gençlerin ve çocukların da dikkatini çekti ve Fenerbahçe'ye olan ilgiyi artırdı.

 

 

Köyde Fenerbahçe renklerinin hakim olması, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu. Muhtar Mehmet Cebe'nin bu girişimi, köy halkı arasında dayanışmayı ve birlikteliği güçlendirdi.

 

Malazgirt Mağalçık Köyü Muhtarı Mehmet Cebe'nin öncülüğünde devam eden sarı lacivert boyama projesi, köydeki herkesin katılımıyla hızla ilerliyor. Fenerbahçe'nin bir başarısının daha kutlandığı bu projeyle, köydeki Fenerbahçe sevgisi de perçinlenmiş oldu.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar