EĞİTİM Haber Girişi : 18 Haziran 2024 02:18

Malazgirt KYK’da mezuniyet coşkusu: Halaylar ve pasta eşliğinde veda ettiler!

Malazgirt KYK’da mezuniyet coşkusu: Halaylar ve pasta eşliğinde veda ettiler!
Muş’un Malazgirt ilçesinde yurtta kalan öğrenciler için mezuniyet programı düzenlendi.  Öğrencilerin anlamlı vedası ve mezuniyet sonrası açıklamaları dikkat çekti…

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye genelinde olduğu gibi Malazgirt’te üniversite öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü Muş yurtlarına bağlı Malazgirt Kız Yurdu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

 

MEZUNİYET PASTASI KESTİLER

 

Muş yurtları resmi hesabından Malazgirt’te mezuniyet töreni düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı GSB Muş Malazgirt Kız Yurdu’nda Mezun olan öğrencilerimiz için “2024 Mezuniyet Programı” düzenlendi. Mezuniyet pastaları kesilerek, müzik ve öğrencilerimizin halayları eşliğinde, "Mezuniyet Belgeleri" takdim edilerek program son buldu.” ifadelerine yer verildi.

 

Resim

 

ANLAMLI VEDA

 

Öğrenciler ise halay çekerek yılın stresini attıklarını ve Malazgirt’te geçirdikleri yıllar için anılar biriktirdiklerini kaydettiler. Malazgirt’in gerek eğitim hayatlarında gerekse de tarihi ve kültürel olarak iyi bir izlenim bıraktığına şahit olduklarını dile getiren öğrenciler, ilçeye veda ederek, artık iş hayatına atılmayı beklediklerini söylediler.

 

Haber: Veysel Eşin

 

 

Resmi İlanlar