MALAZGİRT Haber Girişi : 01 Temmuz 2024 08:44

Malazgirt Kültür Caddesi'nde tehlike çanları! Acil müdahale talebi

Malazgirt Kültür Caddesi'nde tehlike çanları! Acil müdahale talebi
Malazgirt Kültür Caddesi'nde bir elektrik direği üzerindeki led ışıklar yere düştü, vatandaşlar kısa zamanda düşen elektrik tellerinin yerden kaldırılmasını istiyor.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kültür Caddesi'nde bulunan bir elektrik direğindeki led ışıklar, henüz bilinmeyen bir nedenle yerinden koparak caddeye düştü.

 

 

VATANDAŞLAR TEHLİKEYE KARŞI UYARDI

 

Olayın ardından caddede oluşan tehlikeli durum, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Vatandaşlar, elektrik tellerinin yerde olması nedeniyle büyük bir risk taşıdığını belirterek, yetkililere seslendi.

 

 

ACİL MÜDAHALE TALEBİ

 

Olay yerinde toplanan vatandaşlar, belediye ve elektrik dağıtım şirketinden acil müdahale talebinde bulundu. Elektrik tellerinin kısa sürede yerden kaldırılması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi.

 

 

Malazgirt Belediyesi ve ilgili yetkililerin, yaşanan bu duruma hızlı bir çözüm bulmaları ve elektrik tellerini güvenli bir şekilde kaldırmaları bekleniyor. Vatandaşlar, herhangi bir kazanın önüne geçilmesi için bir an önce gerekli adımların atılmasını umuyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar