MALAZGİRT Haber Girişi : 01 Ağustos 2024 07:16

Malazgirt Köyleri tozlu yollardan kurtuluyor

Malazgirt Köyleri tozlu yollardan kurtuluyor
Muş Valiliği, İl Özel İdaresi ve Malazgirt Kaymakamlığı 2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında Malazgirt köylerinde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-Muş İl genelinde ulaşım kalitesini artırmak ve köy yollarını modernize etmek amacıyla sürdürülen çalışmalar, köy halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

 

 

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Yatırım programı kapsamında Bostankaya, Odaköy, Karakoç, Boyundere ve Molladerman Köylerinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

 

 

ALTYAPI GELİŞTİRME VE ULAŞIM KOLAYLIĞI

 

Bu çalışmalar, köy yollarının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla yapılmaktadır. Ulaşımın kolaylaştırılması ve köylerin şehir merkezine bağlantılarının güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, köy halkının yaşam kalitesinin artması ve tarım ürünlerinin pazara ulaşımının daha hızlı ve kolay olması beklenmektedir.

 

 

Muş Valiliği ve İl Özel İdaresi, 2024 yılı boyunca yatırım programları çerçevesinde köylerdeki altyapı projelerine devam edecektir. Yol yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak köy halkının hizmetine sunulması planlanmaktadır.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar