MALAZGİRT Haber Girişi : 15 Ağustos 2024 07:33

Malazgirt Konakkuran belediyesinden müjde: CHP'li Belediyelerden dev yardım

Malazgirt Konakkuran belediyesinden müjde: CHP'li Belediyelerden dev yardım
CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın desteğiyle, Konakkuran'ı örnek bir belediye haline getirmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul'un bazı ilçe belediyeleri ile işbirliği yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI – Konakkuran Belediyesi, CHP'li Belediye Başkanı Remzi Çetin’in yoğun çalışmaları ve CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın büyük destekleri ile organize ettiği yardımlar sayesinde büyükşehir belediyelerinden önemli destekler almaya devam ediyor.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNDEN ALTYAPI DESTEĞİ

 

Başkan Remzi Çetin, önümüzdeki 15 gün içinde büyükşehirlerden Konakkuran’a önemli malzemelerin ve araçların gönderileceğini duyurdu.

 

Kanalizasyon ve içme suyu malzemelerinin yanı sıra bir adet Beko loder kazıcı yükleyici de beldeye ulaştırılacak. Başkan Çetin, yardımların organize edilmesinde büyük emeği geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat’a özellikle teşekkür ederek, bu desteğin ilçenin altyapı sorunlarının çözümüne büyük katkı sağladığını belirtti.

 

 

ORTAK ÇALIŞMA VE GÜÇLÜ DESTEK

 

Karabat’ın organize ettiği bu destekler, Konakkuran’ın gelişimine yönelik çalışmaların hız kazanmasını sağladı. Başkan Remzi Çetin, “İstanbul Büyükşehir ve diğer ilçe belediyeleri ile yaptığımız işbirliği, Belemize olumlu yansıyor. Altyapı malzemelerinden araç gereç desteğine kadar her türlü yardımı alıyoruz. Özellikle Özgür Karabat’ın bu süreçteki katkıları çok büyük. Bu yardımlar sayesinde halkımıza daha iyi hizmet verebileceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu güçlü desteklerle Konakkuran beldesinin, altyapı sorunlarını çözüme kavuşturarak daha yaşanabilir bir belde olma yolunda önemli adımlar atıyor. Başkan Çetin, çalışmalara katkı sunan tüm belediyelere ve CHP’li yetkililere teşekkür etti.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar