MALAZGİRT Haber Girişi : 21 Temmuz 2024 09:37

Malazgirt Kaymakamı muhtarları dinledi

Malazgirt Kaymakamı muhtarları dinledi
Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Kaymakam Bayram, görüş alışverişinde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI-Toplantı, Malazgirt Kaymakamlığı'nda gerçekleşti ve bölgedeki köy ve mahallelerin muhtarlarını bir araya getirdi. Kaymakam Bayram, muhtarların yönetimle ilgili konularda görüşlerini aldı ve çözüm odaklı yaklaşımlarını değerlendirdi.

 

 

Muhtarlar, toplantıda köylerinin ve mahallelerinin ihtiyaçları konusunda detaylı bilgi vererek, Kaymakam Bayram'a doğrudan iletişim imkanı sağladılar. Toplantıda alınan notlar ve yapılan görüşmeler, ilerleyen süreçte hizmetlerin planlanması ve koordinasyonunda önemli bir rol oynayacak.

 

 

Kaymakam Göksu Bayram, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, "Muhtarlarımızla bir araya gelerek isteklerini dinledik ve çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Bölgenin gelişimi ve halkımızın refahı için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar