MALAZGİRT Haber Girişi : 06 Temmuz 2024 13:01

Malazgirt Kaymakamı Kıbrıs Gazisi Cesim Cebe'yi ziyaret etti

Malazgirt Kaymakamı Kıbrıs Gazisi Cesim Cebe'yi ziyaret etti
Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Mağalcık köyünde yaşayan Kıbrıs Gazisi Cesim Cebe'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Bayram, gazi ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

ALPARSLAN DİYARI- Cesim Cebe'nin evinde gerçekleşen ziyaret, hem gazi ailesi hem de köy halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

Kaymakam Bayram, Cebe'ye minnet ve şükranlarını sunarak, "Gazilerimiz bizler için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Onların fedakarlıklarını asla unutmamalıyız." dedi.

 

 

Cesim Cebe ise, Kaymakam Bayram'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu nazik ziyareti için Kaymakam Bey'e çok teşekkür ediyorum. Biz gazilere gösterilen bu ilgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor." şeklinde konuştu.

 

Ziyaret esnasında köy Muhtarı Mehmet Cebe ve sakinleri de Kaymakam Bayram ile bir araya gelme fırsatı buldu. Muhtar ile köy halkı, Kaymakam Bayram'ın köylerine yaptığı ziyaretten ve gazilere gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar