MALAZGİRT Haber Girişi : 05 Ekim 2024 05:09

Malazgirt karanlığa gömüldü: Vatandaşlar çözüm istiyor!

Malazgirt karanlığa gömüldü: Vatandaşlar çözüm istiyor!
Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşayan vatandaşlar, akşam saatlerinde ilçe merkezi ve mahallelerde yanmayan sokak lambaları nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyor.

ALPARSLAN DİYARI-  Özellikle saat 18.00'den sonra ilçenin büyük bir kısmının karanlığa gömüldüğünü belirten vatandaşlar, yetkililerden acil çözüm bekliyor.

 

 

SOKAKLAR GÜVENSİZ

 


Elektrik kesintisi ya da aydınlatma sorunları nedeniyle sokaklarda güvenliğin tehlikeye girdiğini ifade eden ilçe sakinleri, hem yayalar hem de araç sürücüleri için büyük risk oluşturduğunu dile getiriyor. Karanlık nedeniyle evlerine rahat bir şekilde gidemediklerini, çocuklarının sokakta oynamasının tehlikeli hale geldiğini aktaran vatandaşlar, yetkililerin bu duruma en kısa sürede müdahale etmesini talep ediyor.

 

 


SESLERİNİ DUYURMAK İSTİYORLAR

 

 

Konuya ilişkin görüşlerini gazetemize ileten bazı vatandaşlar, "Her akşam 18.00'den sonra neredeyse tüm mahalleler karanlıkta kalıyor. Sokak lambaları yanmadığı için yürümek, yolda gitmek bile korkutucu hale geliyor. Yetkililerden bir an önce bu soruna çözüm bulmalarını istiyoruz," diyerek yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.

 

 

Vatandaşlar, elektrik arızalarının giderilmesi ve sokak lambalarının düzenli çalışması için yetkililerin acil adım atmasını bekliyor.

 

 

VEYSEL EŞİN
 

Resmi İlanlar