MALAZGİRT Haber Girişi : 08 Ekim 2024 10:36

Malazgirt inşaat sektöründe yeni dönem! Kepçeler vurulmaya başlandı

Malazgirt inşaat sektöründe yeni dönem! Kepçeler vurulmaya başlandı
Malazgirt inşaat sektöründe yeni yeni uygulanmaya başlanan yap-sat için çarşı merkezindeki müstakil evlerin yıkımına başlandı.

ALPARSLAN DİYARI- Geçtiğimiz yıl ilçede bir iki firma tarafından başlatılan yap-sap modeline ilçenin büyük firmalarından biri daha katıldı.

 

 

Yıllardır tüm yatırımlarını Malazgirt ve Bulanık ilçelerine yapan Adaksu Akaryakıt İnşaat Tarım Gıda Ltd. Şti. firması, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı yayında bulunan müstakil evleri yıkarak, firma adına ilk yap-sat işleri için kepçeyi vurdular.

 

 

 

 

BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET ETTİ

 

 

Malazgirt Belediyesi Başkanı Ahmet Kenan Türker, Malazgirtli iş insanı ilçesinde bina yaparak yatırım yapan Maşallah Azizoğulları ve Malazgirtli iş insanları  Adaksu Akaryakıt İnşaat Tarım Gıda Ltd. Şti. firması sahibi Behçet Uzundemir ve Kamuran Uzundemir’i inşaat alanında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

 

 

Adaksu Akaryakıt İnşaat Tarım Gıda Ltd. Şti. firması olarak Malazgirt ilçesinde ilk yap-sat binaları için ikinci kepçeyi vuran Cevdet , Behçet Uzundemir ve Kamuran Uzundemir kardeşler,ilçe halkına hayırlı olsun dediler.

 

Firma sahipleri Uzundemir kardeşler, bu sene içinde yıkım işlerini bitirip, önümüzdeki yıl inşaat işleri başlarlar başlamaz, bu binayı bitirip yap-sat uygulaması ile ilçe halkını ev sahibi yapacağız dediler.

 

 

HABER: VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar