MUŞ Haber Girişi : 19 Eylül 2023 09:06

Malazgirt’in yüzey araştırmaları ve kale surlarındaki çalışmalar Ankara’ya taşındı

Malazgirt’in yüzey araştırmaları ve kale surlarındaki çalışmalar Ankara’ya taşındı
Malazgirt Projesi'nin ilçedeki yüzey araştırmaları ve kale surlarındaki çalışmalar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la paylaşıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel ve AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre’den oluşan heyet Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

 

MALAZGİRT PROJESİ MASAYA YATIRILDI

 

Ziyarette Malazgirt Projesi de ele alındı. Ziyaret dair alparslandiyari.com’a bilgi veren Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, “Valimiz Sayın Avni Çakır, Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Şimşek, İl Başkanımız Sayın Melik Emre, İl Belediye Başkanımız Feyat Asya ve Hasköy Belediye Başkanımız Hikmet Karayel ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ettik. Malazgirt Projesi'nin ilçemizdeki yüzey araştırmaları ve kale surlarındaki çalışmaları hakkında görüşmelerde bulunduk. Kültür ve turizm için yapılan bu önemli çalışmalara destek olduğu için Sayın Bakanımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar