Malazgirt’in Sırrı Abisi 25 yıllık görevine gözyaşlarıyla veda etti

 

Esprili dili, samimi üslubu, herkesi hayran bırakan kişiliği ile ilçenin “Sırrı Abisi” Satın Alma Müdürü Sırrı Şahin  “İkinci evim” dediği Malazgirt Devlet Hastanesinden ayrılırken duygusal anlar yaşadı.

Şahin için Malazgirt Devlet Hastanesinde düzenlenen veda törenine Malazgirt Devlet hastanesi Müdürü Hüseyin Haydaroğolları, Baş Hekim Uzman Doktor Esma Söylemez, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yunus Demirbaş, iş arkadaşları katıldı.

 

‘Sırrı Şahin İkinci Evim Dediği Hastaneye Veda Etti’

 

25 yıldır Malazgirt Devlet Hastanesinde Satın Alma Müdürü olarak görevini sürdüren, Malazgirt ilçesinin “Sırrı Abisi” Sırrı Şahin 25 yıldır çalıştığı Malazgirt Devlet Hastanesinden bu sabah saatlerinde veda etti.

 

 

‘Başarı Plaketi Takdim Edildi’

 

Şahin’e, Malazgirt Devlet hastanesi Yönetimi tarafından  “Üstün Hizmet ve Başarı” belgesi ile Başarı Plaketi takdim edildi.

Acı, tatlı anılarla dolu 25 yıl boyunca Malazgirt Devlet Hastanesinde görev yaptığını söyleyen Şahin Malazgirt devlet hastanesi benim ikinci evim gibiydi” dedi.

 

Sırrı Şahin,”Malazgirt benim ikinci evim. Siz değerli Malazgirt halkı ve çalışma arkadaşlarımı unutmak mümkün olmayacak. Burada acı, tatlı 25 yılım geçti. Bir evladımı burada Erçiş’te yaşanan depremde kaybettim. Yaşadım o zor günlerde siz değerli çalışma arkadaşlarımın desteğiyle o zor günlerde acıma ortak oldunuz.  Ben de burada bu güzel ve şirin ilçede bulunmaktan son derece mutluydum. Şimdi Muş’a tayinin çıktı, orada görev yapacam. Muş Devlet Hastanesinde Malazgirtli hemşerilerime her daim hizmet etmeye devam edeceğim. Ben sizden memnundum, hakım varsa sizden helal osun, halklarınızı bana helal edin.”dedi.

 

Hastane önünde vedalaşma töreninde arkadaşlarıyla vedalaşırken duygulu anlar yaşayan Şahin, yeni görev yeri olan Muş Devlet hastanesi gitmek için hastaneden ayrıldı.

 

  • 5 / 1 Malazgirt’in Sırrı Abisi 25 yıllık görevine gözyaşlarıyla veda etti 0

  • 5 / 2 Malazgirt’in Sırrı Abisi 25 yıllık görevine gözyaşlarıyla veda etti 1

  • 5 / 3 Malazgirt’in Sırrı Abisi 25 yıllık görevine gözyaşlarıyla veda etti 2

  • 5 / 4 Malazgirt’in Sırrı Abisi 25 yıllık görevine gözyaşlarıyla veda etti 3

  • 5 / 5 Malazgirt’in Sırrı Abisi 25 yıllık görevine gözyaşlarıyla veda etti 4