GÜNDEM Haber Girişi : 26 Temmuz 2024 07:40

Malazgirt’in Şehidi Arslan Kulaksız için anma töreni yapılacak

Malazgirt’in Şehidi Arslan Kulaksız için anma töreni yapılacak
İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, Malazgirt Jandarma Komutanı Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız için anlamlı bir anma töreni düzenlenecek.

ALPARSLAN DİYARI-  Güzelbahçe'de gerçekleştirilecek tören, belediye tarafından organize edilecek.

 

SAYGI VE MİNNETLE ANILACAK

 

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ı anmak için özel bir tören hazırlıyor.

 

Tören, Tören, 26 Temmuz Cuma(Bügün) 2024 tarihinde saat 18.00'te başlayacak. Güzelbahçe Yelki Mahallesi Arslan Kulaksız Parkında gerçekleştirilecek Bu anlamlı günde, şehidin eşi Sibel Kulaksız ve aile bireylerinin de katılması bekleniyor.

 

VATANSEVERLİĞİN SİMGESİ

 

Binbaşı Arslan Kulaksız, görev yaptığı Malazgirt'te gösterdiği kahramanlık ve vatanseverlikle tanınıyordu. Hayatı boyunca ülkesine hizmet eden ve bu uğurda şehit düşen Kulaksız, düzenlenecek anma töreni ile bir kez daha hatırlanacak ve onurlandırılacak.

 

TOPLUMUN BİRLİK VE BERABERLİĞİ

 

Güzelbahçe Belediyesi tarafından düzenlenen bu tören, sadece bir anma etkinliği olmanın ötesinde, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştiren bir anlam taşıyor. Şehit ailelerinin acılarını paylaşmak, onların yanında olmak ve vatanseverliğin önemini bir kez daha hatırlamak amacıyla düzenlenen tören, duygusal anlara sahne olacak.

 

Tören, 26 Temmuz Cuma(Bügün) 2024 tarihinde saat 18.00'te başlayacak. Güzelbahçe Yelki Mahallesi Arslan Kulaksız Parkında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, şehidin anısına saygı duruşunda bulunulacak ve dualar edilecek. Katılımcılar, şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın hatırasını yaşatmak ve ailesine destek olmak için bir araya gelecekler.

 

GÜZELBAHÇE BELEDİYESİ'NDEN DAVET

 

Güzelbahçe Belediyesi, tüm vatandaşları bu anlamlı törene davet ediyor. Belediye yetkilileri, şehitlerimizin unutulmaması ve hatıralarının yaşatılması adına düzenlenen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, geniş katılım beklediklerini belirtti.

 

Malazgirt alparslandiyarı.com olarak Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ı saygı ve minnetle anarken, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar