MALAZGİRT Haber Girişi : 15 Haziran 2024 08:44

Malazgirt'in gururu oldular! Kaymakam Bayram Türkiye üçüncüsü ve dördüncülerini ağırladı

Malazgirt'in gururu oldular! Kaymakam Bayram Türkiye üçüncüsü ve dördüncülerini ağırladı
II. Arapça Yarışmaları Türkiye Finali’nde, Çocuk Şiiri Yarışması Türkiye Üçüncüsü olan öğrencimiz ve Çocuk Şarkı Yarışması’nda Türkiye Dördüncüsü olarak dereceye giren öğrenciler Kaymakam Göksu Bayram’ı makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve Malazgirt Alparslan Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Esen, öğretmenler ile dereceye giren öğrenciler Kaymakam Göksu Bayram'ı ziyaret ettiler.

 

Ziyaret sırasında Kaymakam Göksu Bayram, dereceye giren öğrencilere hediye vererek başarılarının devamını diledi.

 

 

Öğrencilerin elde ettikleri bu başarılar, ilçemiz için gurur kaynağı oldu. Kaymakam Bayram, öğrencilerin eğitim hayatlarında gösterdikleri bu azim ve başarıyı takdir ettiğini belirterek, onlara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya da öğrencilerin bu başarılarının, öğretmenlerin ve ailelerin katkısıyla mümkün olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Öğrenciler, aldıkları hediyelerle mutluluklarını dile getirirken, gelecekte de başarılarını arttırarak devam ettireceklerini söylediler.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar