MALAZGİRT Haber Girişi : 13 Ağustos 2024 13:11

Malazgirt'in en kalabalık düğünlerinden biri: Gezener ailesinin mutlu günü

Malazgirt'in en kalabalık düğünlerinden biri: Gezener ailesinin mutlu günü
Malazgirt ilçesinin tanınmış ailelerinden Gezener ailesi, oğulları Emre Gezener’in düğününde büyük bir coşku yaşadı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Öğretmenevi'nde düzenlenen düğüne, ilçe halkı adeta akın etti. Yoğun katılım nedeniyle davetliler, yemeklerin verileceği salonlara sığmakta güçlük çekti.

 

Emre Gezener ve eşinin bu mutlu gününde, ailelerini ve sevdiklerini bir araya getiren düğün, Malazgirt'in en kalabalık düğünlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

 

 

Düğün öncesinde ve sırasında, Öğretmenevi'nin bahçesi ve salonları dolup taştı. Gezener ailesi, düğünlerine gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ederek, katılan herkese teşekkürlerini iletti.

 

 

Düğün boyunca konuklara sunulan yemekler ve çeşitli ikramlar, davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

 

Malazgirt’in dört bir yanından gelen misafirler, düğünün sonuna kadar keyifli anlar yaşadılar. Yoğun ilgi gören düğün, Malazgirt'te uzun süre konuşulacak bir etkinlik olarak hafızalarda yerini aldı.

 

EMİN GEZENER'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

 

Gezener ailesi adına Emin Gezener, yeğeni Emre Gezener'in düğününe gösterilen yoğun ilgi ve katılım için tüm davetlilere teşekkür etti.

 

Emin Gezener, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Malazgirt'in dört bir yanından gelerek sevincimize ortak olan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Düğünümüze katılarak mutluluğumuzu paylaştığınız için çok müteşekkiriz. Ailemizin bu özel gününü anlamlı kılan siz değerli misafirlerimizin varlığı, bizlere büyük bir gurur ve mutluluk verdi. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Gezener, bu vesileyle tüm davetlilere sağlık, mutluluk ve esenlik dileyerek, "Düğünümüze katılan herkese minnettarız. Hep birlikte daha nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle" dedi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar