MALAZGİRT Haber Girişi : 18 Temmuz 2024 08:02

Malazgirt ilçesine sürpriz ziyaret: Dostlarla unutulmaz anlar!

Malazgirt ilçesine sürpriz ziyaret: Dostlarla unutulmaz anlar!
Malazgirt Eski Devlet Hastanesi Müdürü ve şu anki Bulanık ilçesi Erentepe Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları, uzun yıllarını geçirdiği Malazgirt'e duygusal bir ziyaret gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Önceki dönem Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın ve Malazgirt Devşet hastanesi çalışanlarıyla birlikte 15 Temmuz Meydanı'nda buluşan Haydaroğulları, geçmişe dair anıları tazeledi ve eski günleri yâd etti.

 

Malazgirt ziyaret sırasında Haydaroğulları, çok sevdiği hastane personeli Volkan Timur'un düğün merasimine katılarak, eski çalışanına büyük bir sürpriz yapmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Düğün sonrası, önceki dönem Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın ve Malazgirt Devlet Hastanesi yeni müdürü Sırrı Şahin,  Malazgirt Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Yunus Demirbaş, ve hastane çalışanları ile birlikte gece geç saatlere kadar samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

 

 

Bu buluşma, eski dostlar arasında özlem giderme ve birlikte geçirilen yılları anma fırsatı oldu.

 

Haydaroğulları, ziyaretin sonunda duygusal bir açıklama yaparak, Malazgirt'e olan bağlılığını ve buradaki anılarının kendisi için ne kadar değerli olduğunu vurguladı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar