EĞİTİM Haber Girişi : 02 Eylül 2024 18:08

Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden başarı ve huzur dolu bir yıl temennisi

Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden başarı ve huzur dolu bir yıl temennisi
2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Muş Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, öğrencilere, velilere ve eğitimcilere yönelik bir mesaj yayınladı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI-Muş Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, mesajında yeni eğitim yılının başlamasının heyecanını ve mutluluğunu paylaştığını ifade ederek, eğitimin yalnızca bilgi edinme süreci değil, aynı zamanda çocukların karakterlerini, yeteneklerini ve sosyal becerilerini geliştirdiği bir yolculuk olduğunu vurguladı.

 

Vedat Kaya, öğretmenlerin özverisi, öğrencilerin azmi ve velilerin desteğiyle başarılı bir yıl geçireceklerine olan inancını dile getirdi. Her öğrencinin potansiyelini en üst düzeyde kullanabileceği, kendini ifade edebileceği ve mutlu hissedeceği bir eğitim ortamı sunmanın büyük hedefleri olduğunu belirtti.

 

Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere, eğitimcilere ve velilere sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eden Kaya, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için en iyi koşulları sağlamaya kararlı olduklarını ifade etti. Kaya, mesajını "Sevgi ve saygılarımla" diyerek sonlandırdı.

 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar