YAŞAM Haber Girişi : 19 Ağustos 2024 09:11

Malazgirt'i yasa boğan kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Malazgirt'i yasa boğan kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi
Malazgirt ilçesi iki gün önce, Özmen ve Kıral ailelerinin yaşadığı büyük acı ile sarsılmıştı.

 

ALPARSLAN DİYARI – Adliye çalışanı Çetin Özmen'in kız kardeşi Sultan Özmen Kıral, eniştesi Edip Kıral ve canından çok sevdiği yeğeni Miraç Kıral, 2 gün önce yaşanan talihsiz bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti.

iki gün önce Yalova'dan kardeşinin düğün hazırlıkları için Malazgirt'e gelen aile, yolda geçirdikleri feci kaza sonucu bu dünyadan göç etmişti.

 

Kazanın ardından Malazgirt halkı, Özmen ve Kıral ailelerinin acılarına ortak oldu. Sultan Özmen Kıral, eşi Edip Kıral ve minik oğulları Miraç, Yalova’da büyük bir kalabalığın katıldığı cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Aile, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verilirken, yaşanan bu büyük trajedi tüm ilçeyi derin bir hüzne boğdu.

 

"BÖYLE BİR ACI YOK, ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

 

Kaza haberini alan Çetin Özmen, büyük bir acı içinde kardeşinin, eniştesinin ve yeğeninin kaybını duyurdu. "Acımız tarifsiz," diyen Özmen, "Bu zor günümüzde yanımızda olan, bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Taziyemiz Yalova Emir Bayır Mahallesi, Halil İbrahim camisinde başladı. Dualarınızı eksik etmeyin," dedi.

 

Kazadan yaralı kurtulan üç kişinin tedavileri sürerken, aileye ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. Malazgirt, yaşanan bu acı olayla sarsılmış ve ilçenin dört bir yanında taziye mesajları paylaşılmıştı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar