GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ağustos 2024 06:31

Malazgirt halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanıyor: Büyük gün bugün!

Malazgirt halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanıyor: Büyük gün bugün!
Malazgirt, bugün tarihi anlara tanıklık edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Malazgirt'e geliyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-İlçe halkı, büyük bir coşku ve heyecanla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanıyor.

 

BÜYÜK HAZIRLIKLAR YAPILDI

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesinde ilçede hummalı bir çalışma yürütüldü. Malazgirt Belediyesi, park ve bahçelerden, yol düzenlemelerine kadar birçok alanda çalışmalarını tamamladı. İlçenin dört bir yanına Türk bayrakları asıldı, zafer coşkusu şimdiden sokaklara yansımış durumda.

 

HALKIN HEYECANI DORUKTA

 

Malazgirt halkı, bu tarihi günü büyük bir heyecanla bekliyor. Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için alanda toplanmaya başladı. Çocuklar ellerinde bayraklarla, büyükler ise dualar eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor.

 

BULANIK İLÇE BAŞKANLIĞI DA HAZIR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, sadece Malazgirt'te değil, Bulanık ilçesinde de büyük bir heyecanla karşılanıyor. Bulanık İlçe Başkanlığı, hazırlıklarını tamamladı ve ziyareti en iyi şekilde karşılamak için tüm detayları gözden geçirdi.

 

ZİRAAT ODASI BAŞKANI TAHSİN KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

 

Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin Malazgirt için büyük bir onur olduğunu belirterek, "Bugün, bu toprakların kahramanlık dolu tarihine bir kez daha tanıklık edeceğiz. Halkımızla birlikte Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız," dedi.

 

BÜYÜK ANLAR YAKLAŞIYOR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinliklerine katılması beklenen program, zaferin ruhunu yeniden yaşatacak. Malazgirt halkı, büyük bir gurur ve coşkuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlamaya hazır.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar