MALAZGİRT Haber Girişi : 07 Şubat 2024 11:07

Malazgirt DEM Partiden basın mensuplarına ziyaret

Malazgirt DEM Partiden basın mensuplarına ziyaret
Malazgirt DEM Parti İlçe Eş Başkanları ve Konakkuran Belediyesi Belediye başkan adayından gazetemize ziyaret

ALPARSLAN DİYARI- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Malazgirt ilçe belediye Eş Başkan adayları Ahmet Kenan Türker, Gülistan Özel ile Konakkuran Belediyesi Başkan Adayı Remzi Çetin gazetemize ziyarette bulundular.

 

 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdüren DEM Parti heyeti Malazgirt ilçe belediye Eş Başkan adayları Ahmet Kenan Türker, Gülistan Özel ile Konakkuran Belediyesi Başkan Adayı Remzi Çetin, “DEM Parti adayları olarak emekçisi arkadaşlarımızı ziyaret etmeyi planladık. Biz biliyoruz ki demokrasi yerelde başlar. Ve yerel demokrasinin teminatı da özgür düşünen bağımsız gazetecilerdir. Gelişmiş modern ve demokratik ülkelere baktığımızda, yerel basının rolü ve önemi büyüktür. Tüm bu nedenlerden dolayı, yerel basını ziyaret programı yaptık. Bu ziyarette de Alparslan Diyarı Gazetesi, Alparslandiyarı.com ve Malazgirt Haber 1071 gazetelerinin temsilcilerini ziyaret ettik. İlerleyen günlerde basın mensubu arkadaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

 


Çalışmalarda başarılar dileyen Malazgirt Haber 1071 gazetesi İmtiyaz sahibi Atilla Demir ve alparslandiyarı.com yazı işleri müdürü Sami Demir ise daha sonra konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"
 

Resmi İlanlar