GÜNDEM Haber Girişi : 24 Mart 2024 14:52

Malazgirt DEM Parti Eşbaşkanları basın mensuplarını ziyaret etti

Malazgirt DEM Parti Eşbaşkanları basın mensuplarını ziyaret etti
Malazgirt DEM Parti İlçe Eş Başkan adayları Malazgirt Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Alparslandiyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürünü ziyaret ettiler.

 

ALPARSLAN DİYARI- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Malazgirt ilçe Belediye Eş Başkan adayları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel Malazgirt Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir ve Alparslandiyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir’i ziyaret ederek yaptıkları çalışmalardan söz ettiler.

 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdüren DEM Parti heyeti Malazgirt ilçe belediye Eş Başkan adayları Ahmet Kenan Türker,”DEM Parti adayları olarak basın mensubu emekçi arkadaşlarımızı ziyaret etmeyi planladık. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de yerel basının rolü ve önemi büyüktür. Bu nedenlerden dolayı, yerel basını ziyaret programı yaptık. Bu ziyarette de Alparslan Diyarı Gazetesi ve Malazgirt Haber 1071 gazetelerinin temsilciler ile görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir ziyaret oldu.” dediler.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar