MALAZGİRT Haber Girişi : 01 Ocak 2024 15:28

Malazgirt belediyesinin ilk adayı beli oldu!

Malazgirt belediyesinin ilk adayı beli oldu!
Vatan Partisi Malazgirt ilçe başkanlı 2024 yılının ilk gününde Malazgirt belediyesinin ilk belediye başkan adayını açıkladı.  

 

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala Malazgirt’te siyasi partilerde aday adaylığı hareketliliği yaşanıyor.

 

 

 

Vatan Partisi ilçe Başkanı Enver Görmez, belediye başkan adayılarını açıkladı. Görmez, "Adayımız Malazgirt Adalar mahallesinde ikamet eden İnşaat Teknikeri Yücel Uçak" dedi. 

 

Malazgirt’teki parti binasında Belediye Başkan Adayı Yücel Uçak ve partiler ile birlikte açıklama yapan ilçe Başkanı Enver Görmez, "Malazgirt Belediye Başkan adayımız Yücel Uçak’tır. Malazgirt halkına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.  

 

 

 

Vatan Partisi Malazgirt Belediye Başkan Adayı Yücel Uçak ise, "Vatan Partisi ilçe başkanlığında Malazgirt belediye başkan adayı olduğumuz açıklandı. Rabbim çıktığımız bu hizmet yolunda yardımcımız olsun. Adaylığımız ilçe halkımıza hayırlı olsun inşallah. Buranın evladıyım. Burada okudum, İstanbul ve birçok ilde başarılı projelerde çalıştım. Onlardan en büyüğü ise İstanbul hava limanı projesiydi. Adaylığımız süresince çok çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm halkımıza şimdiden verecekleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu. 

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

Resmi İlanlar