MALAZGİRT Haber Girişi : 12 Aralık 2023 15:21

Malazgirt Belediyesine HEDEP’ten bir kişi daha aday adayı oldu

Malazgirt Belediyesine HEDEP’ten bir kişi daha aday adayı oldu
Günlerdir aday olması beklenen ve kulislerde konuşulan Malazgirtli o isim Belediye Başkan aday adayı oldu.

 

ALPARSLAN DİYARI- 2024 yılının Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimine aylar kala Malazgirtli Ahmet Şancı Malazgirt Belediye Başkanlığı aday adaylığını için Muş HEDEP İl Başkanlığına giderek resmi başvuruda bulundu.

 

 

 

HEDEP’ten Malazgirt Belediye Başkanlığı aday adayı olan Ahmet Şancı, ayrıştıran değil birleşen ve birleştiren olmak için aday oldum dedi.

 

 

Başvuru sonrasında alparslandiyarı.com sitesini arayarak, bir açıklama yapan Şancı, şu ifadeleri kullandı: “Yıllardır Malazgirt ilçesinde partimin de birçok çalışmasında yer almışım. Partimiz için Malazgirt ilçemiz için HEDEP’ten Malazgirt Belediye Eşbaşkanlığı aday adaylığı başvurumuzu Muş il binasında sorumlu komisyonuma sunduk.”dedi.

 

BU ŞEHRİN KADERİNİ HEP BİRLİKTE DEGİŞELİM

 

Başkan aday adayı Ahmet Şancı,” Bir şehrin kaderini yalnızca yönetenler değil, o şehrin bütün sahiplerinin beraber,  ortaya koyacağı ufuk, kültür ve çaba belirlemelidir. Gelin bu şehrin kaderini hep birlikte değişelim. Daha aydınlık, daha katılımcı, daha şeffaf bir yönetim için biz varız, sende varmısın Malazgirt.”dedi.

 

 

 

"HABER MERKEZİ"

 

 

Resmi İlanlar