MALAZGİRT Haber Girişi : 13 Temmuz 2024 13:13

Malazgirt Belediyesi vatandaşı uyardı: Bir ay içinde herkesin bitirmesi gerekiyor

Malazgirt Belediyesi vatandaşı uyardı: Bir ay içinde herkesin bitirmesi gerekiyor
Malazgirt Belediye Başkanı Vatandaşları Uyardı. Çarşı Merkezine Asfalt Serimi Yapılacak. 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Belediye Başkanı Ahmet Kenan Türker, önümüzdeki ay içerisinde çarşı merkezine kapsamlı bir asfalt serimi yapılacağını duyurdu. Bu önemli üstyapı çalışması nedeniyle Başkan, vatandaşları doğal gaz hatlarını bir ay içerisinde çektirmeleri konusunda uyardı.

 

 


TÜM VATANDAŞLARIN HATLARI ÇEKMELERİ GEREKİYOR

 

 

 

Belediye Başkanı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Çarşı merkezimizde yapılacak asfalt serimi çalışmaları kapsamında, doğal gaz hatlarının eksiksiz ve zamanında döşenmesi büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı davranarak, gerekli çalışmaları bir ay içerisinde tamamlamaları gerekmektedir. Aksi takdirde asfalt seriminden sonra herhangi bir müdahale yapılması oldukça zor ve maliyetli olacaktı. Asfaltın bütünlüğünün bozulmaması için bir ay içerisinde çekilmeyen hatlar için kazı izni verilmeyecektir.

 

 


Başkan ayrıca, belediye olarak vatandaşlara her türlü teknik desteği sunacaklarını belirtti ve doğal gaz hatlarının döşenmesi için gerekli izin ve düzenlemelerin hızla yapılacağını söyledi. Vatandaşlardan gelen sorulara ve taleplere hızlı bir şekilde yanıt verileceğini ve sürecin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için belediye ekiplerinin sahada aktif olarak çalışacağını ifade etti.

VEYSEL EŞİN
 

Resmi İlanlar