MALAZGİRT Haber Girişi : 20 Eylül 2024 14:44

Malazgirt Belediyesi'nden teşekkür: Halkımızın desteğiyle başarıya ulaştık

Malazgirt Belediyesi'nden teşekkür: Halkımızın desteğiyle başarıya ulaştık
Malazgirt Belediyesi, kısa süre içinde gerçekleştirdiği başarılı projelerle ilçede büyük bir memnuniyet yarattı.

ALPARSLAN DİYARI-Belediye, tamamlanan çalışmaların ardından belediye personelinden, esnafa ve tüm Malazgirt halkına kadar emeği geçen herkese teşekkür mesajı yayınladı.

 

 

Malazgirt Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, projelerde emeği geçen tüm ekibe ve Malazgirt halkına hitaben yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“İlçemizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmalar sırasında bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Öncelikle bu süreçte belediyemize sonuna kadar destek veren Van Büyükşehir Eş Başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, büyük bir özveriyle çalışan belediye personelimize, maddi destek sağlayan siyasetçilerimize, iş insanlarımıza ve sabır gösteren esnafımıza minnettarız. Ayrıca çalışmalar esnasında bize tahammül eden ve sürecin her aşamasında desteklerini esirgemeyen tüm Malazgirt halkına şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

 

Eş Başkanlar, bu süreçte esnafın ve halkın göstermiş olduğu sabır ve anlayışın çalışmaların başarıyla sonuçlanmasında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, belediyenin ilçeyi güzelleştirme çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirttiler. Türker ve Özel, “Amacımız, Malazgirt’i hep birlikte daha ileriye taşımak. Bu sürecin sonunda ortaya çıkan sonuç, hepimizin ortak başarısıdır,” ifadelerini kullandı.

 

 

Son dönemde Malazgirt Belediyesi, yol çalışmaları, asfalt serimi ve alt yapı iyileştirmeleri gibi birçok önemli projeyi hayata geçirdi. İlçede kısa sürede tamamlanan bu çalışmalar, vatandaşlar tarafından büyük takdir toplarken, belediye yönetimi halkın memnuniyetine vurgu yaparak projelerin devam edeceğini belirtti.

 

 

HABER SAMİ DEMİR

 

Resmi İlanlar