MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Aralık 2023 12:57

Malazgirt Belediyesi havaların güzel gitmesini fırsata çevirdi

Malazgirt Belediyesi havaların güzel gitmesini fırsata çevirdi
Malazgirt Belediyesi itfaiye ekipleri ile temizlik ekipleri, kış aylarında havalarında güzel gitmesi ile  ilçe merkezindeki bazı cadde ve sokaklarda temizliği yaptılar.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Belediyesi temizlik ekipleri eski hamam caddesinde itfaiye aracıyla kış aylarına girdiğimiz bu günlerde havalarında güzel gitmesi ile ilçedeki çamurlu yolları yıkadılar. Bazı cadde ve sokakların son günlerde kirlenmesi üzerine Malazgirt Belediye temizlik ekipleri harekete geçti. Havaların son günlerde mevsim sıcaklıklarının üzerinde seyretmesini fırsata çeviren temizlik ekipleri ilçe merkezindeki caddeleri tazyikli su ile yıkadılar.

 

 

CADDELERDEKİ ÇAMURLAR YIKANIYOR

 

 

Yürütülen çalışma kapsamında çarşı merkezinde çamurlu olan yolların yıkanacağını belirtildi.

 

Çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Malazgirt Belediyesi temizlik ekipleri, “Belediye Başkanımız Cengiz Altın’ın talimatları doğrultusunda kış aylarına girdiğimiz bu günlerde, kar yağışından dolayı ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda biriken çamur birikintilerini temizliyoruz. Çamurlu yollarda araçlar daha fazla tehlike yaşıyor. Hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasını istemiyoruz. Bu yönde de tedbir amaçlı çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yıkama çalışmaları kapsamında çarşı merkezimizde çalışmalar gerçekleştirdik.” dediler.

 

Merkezdeki caddelerde temizlik yapılmasından memnun olan ilçe esnafları Belediye temizlik ekiplerin kış aylarında böyle kapsamlı temizlik yatıkları için memnun olduklarını ifade ettiler.

 

"HABER: İLHAN GÜVENİR"

Resmi İlanlar