MALAZGİRT Haber Girişi : 08 Haziran 2024 11:42

Malazgirt Belediye Başkanı'ndan sınava giren öğrencilere başarı dilekleri

Malazgirt Belediye Başkanı'ndan sınava giren öğrencilere başarı dilekleri
Malazgirt Belediye Başkanı Ahmet Kenan Türker, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere başarılar diledi.

ALPARLAN DİYARI- Türker, sınav öncesinde yaptığı açıklamada, öğrencilerin sınav sürecinde ve sonrasında ihtiyaç duyabilecekleri tüm desteği sağlamak için belediye olarak her türlü önlemi aldıklarını belirtti.

 

SINAV MERKEZLERİNDE BELEDİYE DESTEĞİ

 

Başkan Türker, belediye ekiplerinin ilçedeki tüm sınav merkezlerinde öğrencilerin rahat bir sınav geçirmeleri için gerekli hazırlıkları tamamladığını vurguladı. Bu kapsamda, sınav merkezlerine su, kırtasiye malzemeleri ve hijyen ürünleri dağıtıldığını açıkladı. Ayrıca, Türker, sınav için ilçeye gelen misafirlerin ihtiyaçları doğrultusunda belediyeye başvurabileceklerini söyledi.

 

"Öğrencilerimizin ve misafirlerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak için hazırız," diyen Türker, sınav sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde belediyenin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

 

MORAL VE MOTİVASYON DESTEĞİ

 

Sınava giren öğrencilere moral ve motivasyon vermenin önemine dikkat çeken Başkan Türker, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu önemli sınavdan başarıyla çıkmalarını temenni ediyorum. Belediye olarak her zaman onların yanındayız ve ihtiyaç duydukları her an destek vermeye hazırız," dedi.

 

İLÇE HALKINDAN SESSİZLİK DESTEĞİ

 

Malazgirt halkının da sınav süresince sessizliği koruma konusunda hassasiyet gösterdiğini belirten Türker, esnaflar ve vatandaşların sınav saatlerinde gürültü yapmamaları konusunda uyarıldığını ifade etti. Halkın bu konuda gösterdiği duyarlılığın, öğrencilerin sınav esnasında konsantre olmalarına büyük katkı sağladığını belirtti.

 

GELECEĞE YATIRIM

 

Başkan Türker, belediye olarak eğitim ve öğretime her zaman destek vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Malazgirt Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak bizim en önemli görevlerimizden biridir," dedi.

 

YKS sınavının sorunsuz bir şekilde tamamlanması için tüm imkanlarını seferber eden Malazgirt Belediyesi, sınava giren öğrencilere ve ailelerine en iyi hizmeti sunmayı hedefledi. Başkan Türker'in başarı dilekleri ve belediyenin destekleri, öğrenciler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar