MALAZGİRT Haber Girişi : 21 Ekim 2023 12:58

Malazgirt Belediye Başkanı müjdeyi verdi: Doğal gaz verilecek tarih belli oldu

Malazgirt Belediye Başkanı müjdeyi verdi: Doğal gaz verilecek tarih belli oldu
Malazgirt'te bu yıl içinde doğalgaz kullanımına geçilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan ihalenin ardından yüklenici firma ilçe merkezinde kazı, kaynak ve boru döşeme çalışmasında 2023 yılı için çalışmalar yüklenici firma tarafından yoğun şekilde devam ediyor.

 

 

İlçede görev yapan gazeteciler ve Malazgirt FM Radyosu çalışanlarıyla millet bahçesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Altın, 4,5 yıllık belediyecilik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

 

Alparslandiyarı.com, Alparslandiyarı Gazetesi ve Haber 1071 Gazetesi imtiyaz sahipleri ve çalışanlarına Millet Bahçesinde 4,5 yıllık belediyecilik çalışmalarını anlatan Başkan Cengiz Altın, Haber 1071 Gazetesi imtiyaz sahibi Atilla Demir’in sorularına samimiyetle cevaplar verdi.

 

 

BEKLENEN MÜJDEYİ VERDİ

 

İlçeye yapılan en büyük yatırımlardan ve vatandaşı en çok mutlu eden yatırım olan Doğalgaz çalışmalarında bu yıl için çalışmaların sonlarına gelindiği belirten Başkan Altın, gazın ilçeye verilecek tarihi müjdesini verdi.

 

 

"ÇALIŞMALAR İÇİN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ"

 

 

Altın, “İlçemiz cadde ve sokaklarında doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bu çalışma sürecinde vatandaşlarımız belki sıkıntı çekebilirler. Ancak doğalgaz çalışması bitiminde doğalgaz verilmesi ile bu sıkıntılar son bulacaktır. Doğalgaz kullanımı ile birlikte özellikle de kış aylarında yaşanılan hava kirliliği tamamen çözülecek ve daha temiz bir hava ortamında yaşayacağız.

 

 

"İLK DOĞAL GAZ YAKMA 15 KASIM "

 

Bu kış ilçe halkının doğal gaz ile ısınacağını söyleyen Altın  "ilçemizde doğalgaz bir hayaldi. Çok şükür biz bu hayali gerçekleştirdik. Yüklenici firmamız, inşallah ekim ayı içinde ilk etap çalışmalarını bitirip, ilçeye doğal gaz verecekler. Doğalgaz ilk yakma çalışmasını ise en geç 15 Kasım olacak inşallah. " dedi.

 

 

 Haber: İlhan Güvenir

Resmi İlanlar