GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ocak 2024 16:12

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın gazetecileri ziyaret etti

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın gazetecileri ziyaret etti
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın alparslandiyarı.com ve Alparslan Diyarı Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyarette Haber 1071 gazetesi İmtiyaz sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Sami Demir ve alparslandiyarı.com haber editörü, Anadolu Ajansı Malazgirt Muhabiri, TRT Haber, TRT Kürdi Muhabiri Veysel Eşin ve çalışanları yer aldı.

 

10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Altın, basının özgür olması bir ülke için çok önemli olduğunu söyledi.

 

Yapılan ziyarette basın emekçilerinin görevlerini yerine getirirken baskılara rağmen büyük bir fedakârlıkla doğru haber almak için çabaladıklarını, ilkeli ve halkın doğru bilgiyi alması için görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle meslek etiğini her şeyin üstünde tuttuklarını ifade eden Başkan Altın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum dedi.

 

Yapılan ziyarette gazetecilerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüşüldü. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Malazgirt ve Türkiye’de siyasetin son durumu hakkında konuşuldu.

 

Haber 1071 gazetesi İmtiyaz sahibi Atilla ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar