MALAZGİRT Haber Girişi : 02 Ocak 2024 13:21

Malazgirt Belediye Başkanı Altın iş yeri açılışına katıldı

Malazgirt Belediye Başkanı Altın iş yeri açılışına katıldı
Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, ilçede yeni açılan iş yerinin açılışına katıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt merkezde Gross AVM arkasında yeni açılan iş yerinin hayırlı olmasını dileyen Altın, genç girişimci kardeşlerimizin açtıkları iş yerleri ile ilçemiz daha modern daha yaşanılır bir yer olması yolunda hızla ilerliyor dedi.

 

Yeni açılan iş yerlerinin ilçenin gelişimine katkı sağladığını ifade eden Altın, şöyle konuştu:

 

 

"Bir taş üzerine taş koyanın yeri bizim başımızın üzerindedir. Tarihi Malazgirt ilçemizin büyümesine katkı sunmuşlardır. Tarihi ilçemize yatırım yapan ve bu gayreti gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada genç girişimci kardeşimizin açtığı modern berber dükkânın açılışı için bir araya geldik. Rabbim işlerini hayırlı uğurlu ettin inşallah. Malazgirt’imizin büyümesi ve gelişmesi için katkı sunan genç kardeşlerimizi tebrik ederiz."

 

İş yeri sahibi genç girişimci Abdullah Yıldız da,” tarihi Malazgirt ilçemizde modern bir berber dükkanı açmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu güzel günümüzde bizleri kırmayarak iş yeri açılışımıza gelen Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın’a, İlçe Müftümüz Sayın Memet Hakkı Ayhan’a, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Kenan Deniz’e, Malazgirtli iş insanlarına, kurum amirleri  ve bizleri yalnız bırakmayan Malazgirt halkına çok teşekkür ederim.”dedi.

 

 

Açılışa, Belediye Başkanı Cengiz Altın, İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirtli iş insanlarına, kurum amirleri ve çok sayıda Malazgirt halkı katıldı.

 

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

 

 

Resmi İlanlar