MALAZGİRT Haber Girişi : 25 Şubat 2024 14:29

Malazgirt Belediye Başkanı Altın’dan esnaf ziyareti

Malazgirt Belediye Başkanı Altın’dan esnaf ziyareti
Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Altın, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala esnaflarla yaptığı hayırlı işler ziyaretinde, esnafların belediye hizmetlerinden beklentilerine, hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirtti.

 

 

İlçedeki esnafları her fırsatta ziyaret edeceklerini ifade eden başkan Altın, ”kış aylarının bitmesine sayılı günler kaldı.Çok şükür havalar iyi gidiyor. İnşallah bahar aylarında bol bol yağmur yağar ilçemizde kuraklık olmaz. İlçemizdeki esnaf kardeşlerimizi her fırsatta ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnaflarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, çözümler üretmek ve vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerini öğrenebilmek için bizim içinde güzel bir fırsat oluyor. Yapacağımız tüm çalışmalarımızı halkımızla istişare ederek hayata geçirmeyi istiyoruz. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler diliyorum. " dedi.

 

Malazgirtli esnaflar ise, “Başkan Cengiz Altın’ın bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Malazgirt belediye başkan adayı olan Başkanımız Sayın Cengiz Altın’a başarılar diliyoruz.”dediler.

 

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

 

Resmi İlanlar