MALAZGİRT Haber Girişi : 27 Ocak 2023 11:18

Malazgirt Belediye Başkanı Altın’dan esnaf ziyareti

Malazgirt Belediye Başkanı Altın’dan esnaf ziyareti

Malazgirt Belediye Başkanı Altın’dan esnaf ziyareti

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, esnafı ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dileğinde bulundu.

Başkan Altın, kış ayları içine girdiğimiz günlerden dolayı ziyaret ettiği esnaflarla yaptığı sohbette, halkın belediye hizmetlerinden beklentilerine, hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirtti.

 İlçedeki esnafları her fırsatta ziyaret edeceklerini ifade eden başkan Altın, ”kış ayları içerisine girdik. Çok şükür havalar iyi gidiyor. İnşallah bahar aylarında bol bol yağmur yağar ilçemizde kuraklık olmaz. ilçemizdeki esnaf kardeşlerimizi her fırsatta ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnaflarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, çözümler üretmek ve vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerini öğrenebilmek için bizim içinde güzel bir fırsat oldu. Yapacağımız tüm çalışmalarımızı halkımızla istişare ederek hayata geçirmeyi istiyoruz. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler diliyorum. " dedi.

Malazgirtli esnaflar ise, “Başkan Cengiz Altın’ın bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediyecilik anlamında yapacağı tüm hizmetlerinden dolayı başarılar diliyoruz” dediler.

Resmi İlanlar