MALAZGİRT Düzenleme Tarihi : 06 Eylül 2023 00:01 Haber Girişi : 05 Eylül 2023 23:14

Malazgirt Belediye Başkan adayları bir bir belli oluyor! DEVA Partisi tanınmış ismi aday gösterecek

Malazgirt Belediye Başkan adayları bir bir belli oluyor! DEVA Partisi tanınmış ismi aday gösterecek
Siyasi partilerin aday belirleme süreci başladı. Yerel seçim için adayları merak edilen ilçelerden Malazgirt’te DEVA Partisi’nin göstereceği adayın belli olduğu ileri sürüldü. 

ALPARSLAN DİYARI- 2024 yerel seçimleri için partilerin adaylık süreci başladı. DEVA Partisi’nin ilçede “tanınmış ve sağlam muhalefetiyle” öne çıkan ilçe başkanları Öner Ergün’ü aday göstermeyi düşündüğü öğrenildi.

 

“DEVA PARTİSİ ÖNER ERGÜN’Ü DÜŞÜNÜYOR”

 

Öner Ergün

 

Partilerin adaylık süreci şimdiden başladı. Birçok partinin ayrı ayrı adaylarla seçime hazırlanacağı öğrenilirken, adayların merak edildiği Malazgirt’te “sağlam muhalefetiyle” dikkat çeken DEVA Partisi’nin damga vuracağı belirtiliyor. DEVA Partisi İlçe Başkanı Öner Ergün’ün adının kulislerde konuşulduğu ve ilçe sakinlerinin destek verecek bir isim olması nedeniyle Ergün’ün aday gösterilme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde kanaat oluştu.

 

Gelecek Partisi'nde Malazgirt adayı belli oldu!

 

Parti genel merkezinin çalışmalarını takip ettiği Ergün’ün ise adaylık tartışmalarıyla ilgili henüz bir açıklaması bulunmazken, somut bir adım sonrası sürpriz olmaması halinde Ergün’ün açıklanacağı kulislerde konuşuluyor.

(HABER MERKEZİ)

 

Sokaklar göle döndü: Kayıp ve yaralılar var!

 

Resmi İlanlar