MALAZGİRT Haber Girişi : 13 Ekim 2024 13:46

Malazgirt Başarı Özel Öğretim Kursu'ndan yeni kaydolanlara %20 indirim fırsatı!

Malazgirt Başarı Özel Öğretim Kursu'ndan yeni kaydolanlara %20 indirim fırsatı!
Malazgirt'te eğitim alanında adından sıkça söz ettiren Başarı Özel Öğretim Kursu, yeni kayıtlara özel %20 indirim kampanyası başlattı.

ALPARSLAN DİYARI- Öğrencilerin sınavlara daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacıyla pek çok imkan sunan kurum, velilere de anlık bilgilendirme hizmeti veriyor.

 

Güvenli ve Modern Eğitim Ortamı Başarı Özel Öğretim Kursu, güvenliği ön planda tutarak öğrenciler için kartlı giriş çıkış sistemi uyguluyor. Bu sayede veliler, çocuklarının hareketlerini anında takip edebiliyor ve bilgilendiriliyor.

 

Çok Yönlü Eğitim Desteği Kurs, öğrencilere iki farklı kaynak desteği ile TYT ve AYT sınavlarına hazırlık yapma fırsatı sunuyor. Ayrıca, sınav stresi ve kaygısı ile mücadele eden öğrenciler için psikolog desteği sağlanıyor. Bu sayede, öğrenciler sınav öncesi ve sınav sürecinde psikolojik olarak daha güçlü ve hazır hale geliyor.

 

Uzman Kadro ile Tam Hazırlık Başarı Özel Öğretim Kursu, geniş çalışma alanları ve uzman kadrosu ile öğrencileri sınavlara tam anlamıyla hazırlamayı hedefliyor. Sunulan imkanlar arasında; çeşitli kaynaklar, rehberlik hizmetleri ve sınava yönelik özel çalışmalar yer alıyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar