MALAZGİRT Haber Girişi : 19 Ağustos 2024 14:23

Malazgirt 26 Ağustos hazırlık toplantısı yapıldı: Konser olacak mı?

Malazgirt 26 Ağustos hazırlık toplantısı yapıldı: Konser olacak mı?
Muş'un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, 26 Ağustos Malazgirt Zafer Bayramı hazırlıkları için toplantı yaptı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Muş Genel Meclis Üyesi Sait Yıldırım, Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan ve emniyet teşkilatının katılımı ile her yıl Malazgirt ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile görkemli bir şekilde kutlanan 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için yapılacak hazırlıklar ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında köy ve mahalle muhtarlarından bilgi aldılar.

 

 

Malazgirt Kültür Merkezi Konferans salonunda yapılan kahvaltılı toplantıda, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile kutlanan 26 Ağustos Malazgirt Fethi’nin 952’nci yılı etkinliklerinde olduğu gibi bu yıl ki etkinliklerin de Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde Okçular Vakfı tarafından organize edeceği ifade edildi.

 

 

Kaymakam Bayram toplantı sonunda Malazgirt halkına konser müjdesi verdi. Bayram: Sayın Cumhurbaşkanımızın hitabından sonra ünlü bir sanatçının konser vermesi planlanıyor, ama hangi ünlü sanatçının konser vereceği henüz netlik kazanmadık.”

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar