MALAZGİRT Haber Girişi : 19 Nisan 2023 09:39

MAHKEME KARARI “TÜRK EĞİTİM-SEN” DEDİ

MAHKEME KARARI “TÜRK EĞİTİM-SEN” DEDİ
Türk Eğitim-Sen Muş Şube Başkanı Ramazan Akkuş, mahkeme kararıyla Malazgirt’te yetkili sendikanın “Türk Eğitim-Sen” olduğunu belirtti.

“18 Mayıs'ta Malazgirt'te yetkili sendika belirlemek için yapılan mutabakatlarda yüreklerine korku düşürdünüz müstekbirlerin. Ellerini, ayaklarını titrettiniz. Kaf Dağındaki burunlarını düşürdünüz yere.” Diyen Akkuş, şöyle konuştu:

“Bu süreçte suret-i haktan görünenlerin düşürdünüz maskelerini, hak hukuk teraneleriyle yeri göğü inletenlerin nasıl kalpazan olduklarını gösterdiniz aleme. Sözümüzdeyiz, and olsun ki yıkacağız harami saltanatını. Türk Eğitim-Sen'in bayrağı yükselmeye başladı, sizin gür sedanız titretti edaniyi. Yarın yıkacağımızı gösterdik dosta düşmana. Malazgirt'te sizin kararlılığınız, sizin inançlı mücadeleniz ulaştı aslında hedefe. Öyle ki oyun devam ederken kural değiştirdiniz müstekbirler ile onların kravatlı yandaşlarına. Boyası döküldü herkesin. Sizin 313'ünüze karşın 309'da kaldılar. Minareye uydurdukları kılıfları çıkardılar. Korku ve telaş vardı yüzlerinde, yalancılara mahsus o sahte güven. Bize ikincisiniz dediler hile sahiplerinin telaşıyla, inanmayan bir yüz ve sesle. Onların bilmediği şey bizim yeminimizdi.

 

‘Yılmayacağız, Yıkılmayacağız, Kazanacağız, Kazandığımız Mücadeleyi Tekrar Kazandık’

 

Bu diz çöktüren yürek sizindir, bu kavi iman sizin. Çabanız ve inancınız her türlü takdirin üzerindedir. Selam olsun Malazgirt'te ki tüm cesur yüreklere. Sevinin başlar yüksekte, zafer sizindir, kutlu olsun.”

 

Resmi İlanlar