MUŞ Haber Girişi : 28 Eylül 2023 15:31

Küpe’ye teşekkür ziyareti

Küpe’ye teşekkür ziyareti
İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, TMO Muş Bölge Baş Müdürü İsmail Küpe'yi makamında ziyaret ederek Malazgirt çiftçisi adına teşekkür ettiler.

ALPARSLAN DİYARI-İl Genel  Meclis  Başkanı Sait Yıldırım ve Muş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Muş Bölge Baş Müdürü İsmail Küpe’yi makamında ziyaret ettiler. 

 


Ziyarette Malazgirt ilçesinde bu yıl içinde kurulan ve rekor alımlar ile sezonu kapatan Toprak Mahsulleri Ofisininin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştiren Başkan Yıldırım ve Başkan Kılıç, Müdür İsmail Küpe'ye Malazgirt çiftçisi adına Çiftçi Dostu Şeref Belgesi takdim ettiler. 

 

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Muş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Malazgirt’te bu yıl içerisinde TMO rekor bir alımla sezonu kapattı. Malazgirt ilçemizde 70 bin ton, Van ve Bulanık ‘tada 15 bin toplamda 85 bin ton arpa ve buğday alımı yaptılar.
Toprak Mahsulleri Ofisimizin başarılı çalışmalarından dolayı Malazgirt çiftçisi adına çok teşekkür ediyorum dedi.

 


Başkan Kılıç, ”Yaklaşık üç ay önce girişimlerimiz sonucu TARMİSS Organize Sanayi yan tarafında bulunan arsa üzerinde kalıcı olarak kurulan Toprak Mahsulleri Ofisimiz ilçe halkımıza çok büyük hizmetler sunmuş ve bu yılki sezonu rekor alımla kapattı. Bu Ofisimizi Malazgirt halkına kazandıran  Ofisin kalıcı olarak kurulması çalışmalarında büyük emekleri olan Sayın Valimiz Avni Çakır'a, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’e, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdalı’ya, AK Parti İl Başkanı Melik Emre’ye, Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım’a, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram'a, Belediye Başkanı Cengiz Altın'a, oda başkanlarımıza ve emeği geçen herkese Kurumum ve Malazgirt çiftçilerimiz adına teşekkür eder saygılar sunarım. “dedi

 

Haber: Emrullah Özbey
 

Resmi İlanlar