MUŞ Haber Girişi : 25 Ekim 2024 12:01

Küçük yaşında Muş’un gururu oldu: Muşlu öğrenci bölge birincisi

Küçük yaşında Muş’un gururu oldu: Muşlu öğrenci bölge birincisi
Van’da gerçekleştirilen Yüzme Bölge Şampiyonası’nda Muş Millî Eğitim Vakfı Fatih Ortaokulu Yüzme Takımı, bölge birinciliğini kazanarak büyük bir gurur kaynağı oldu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Şampiyonaya birçok şehirden sporcular katılırken, Muşlu öğrencilerin performansı dikkat çekti.

 

ENES ÇELİK TRİATLON DALINDA ÜÇÜNCÜLÜK KAZANDI

 

Fatih Ortaokulu’nun 5. sınıf öğrencisi Enes Çelik, Triatlon dalında gösterdiği başarıyla bölge üçüncülüğünü elde etti. Genç sporcu, yüzme, koşu ve bisiklet gibi zorlu etaplardan oluşan triatlon yarışında azmi ve mücadelesiyle dikkat çekti.

 

MUŞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ENVER KIVANÇ’TAN TEBRİK

 

Muş Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, öğrencilerin başarılarını tebrik ederek şunları söyledi: “Fatih Ortaokulu Yüzme Takımı’nın bölge birinciliği ve Enes Çelik’in triatlon dalındaki başarısı bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizi ve onlara destek veren öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Eğitim ve spor hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum.”

 

 

SPOR VE EĞİTİMİ BİR ARADA YÜRÜTEN BAŞARILI GENÇLER

 

Muş Millî Eğitim Vakfı Fatih Ortaokulu Yüzme Takımı ve Enes Çelik’in elde ettiği başarılar, gençlerin eğitimle birlikte sporda da kendilerini geliştirebileceklerini bir kez daha gösterdi. Antrenmanlar sırasında yoğun emek harcayan ve büyük bir özveriyle çalışan sporcuların bu başarısı, Muş’taki spor camiasına ve okullarına ilham kaynağı oluyor.

 

Bu başarı, Muş’taki diğer genç sporcuları da teşvik ederken, bölgedeki spor faaliyetlerinin artarak devam edeceği sinyalini veriyor.

 

HABER SAMİ DEMİR

 

Resmi İlanlar