SPOR Haber Girişi : 18 Kasım 2023 13:26

Küçük İlçe’nin “Büyük” Takımı: Hasköy Gençlerbirliğispor 

Küçük İlçe’nin “Büyük” Takımı: Hasköy Gençlerbirliğispor 
Hasköy İlçesinin futbol takımı Hasköy Gençlerbirliğispor, kulüplerin adeta kabusu oldu. 
Küçük İlçe’nin “Büyük” Takımı: Hasköy Gençlerbirliğispor 

ALPARSLAN DİYARI- Hasköy İlçesinde 2022 yılının Nisan ayında kurulan Hasköy Gençlerbirliğispor, deplasmanda ve kendi evinde takımlara kök söktürüyor. Hasköy Gençlerbirliğispor, bu güne kadar oynadığı 30 maçta sadece bir yenilgisi bulunuyor. Ligde 18 civarında takımla dişe diş mücadele ederek ligin üst sıralarında yer alan Hasköy Gençlerbirliğispor, çıktığı 30 maçın 26’sını kazanırken, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle mücadelesini sürdürüyor. 

 

 

Hasköy Gençlerbirliğispor kulübü kurucu başkanı Adnan Taşkaya, iyi bir takım oluşturduklarını belirterek, başarıların devamı için Hasköylü iş insanlarından destek beklediklerini söyledi. 

 

 

150 LİSANSLI SPORCU


Taşkaya, “Hasköy Gençlerbirliğispor kulübü 2022 yılının Nisan ayında benim başkanlığımda 30 kişilik bir yönetimle kuruldu. Kulübümüz amacı geleceğimiz olan gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutup sağlıklı bir nesil yetiştirmek. Gençlerimize her türlü spor branşında olanak sağlayıp başarılı birer birey olmalarına katkı sağlamaktır. 150 lisanslı sporcuya sahip olan kulübümüz ligde oynadığı 30 maçın 26’sını kazanıp 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle lige devam ediyor. Hali hazırda bu sene ligde Ömer Oran hocamızın öncülüğünde oynadığımız 5 maçı da kaybetmeyerek oyuncuların ve hocamızın şampiyonluğu ne kadar istediklerini hepimiz görüyoruz. Takımımıza destek sunulması halinde daha da büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır." diyerek Hasköylü iş insanlarından destek beklediğini söyledi. 

 

 

"FUTBOLDA KAZANMAKTA VAR KAYBETMEKTE"

 

Hasköy Gençlerbirliğispor futbol antrenörü Ömer Oran da, “Çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde sürüyor. Saha sonuçları olarak istediğimizi alabilmenin verdiği gururu yaşıyoruz. Her hafta antrenmanlara tam motive olmuş bir şekilde geliyoruz. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte.  Biz her hafta bu bilinçle yola çıkıyoruz ve bir takım olma olgusu sayesinde çok şükür şimdiye kadar ligde oynadığımız 30 maçın 26'sını kazanıp 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle lige devam ediyoruz. Bu hafta sahaya aynı motivasyonla çıkıp istediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz.” İfadelerini kulandı.

 

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar