MUŞ Haber Girişi : 16 Ekim 2024 09:16

Köy ziyaretleri: Vali Çakır’dan çocuklara unutulmaz bir gün

Köy ziyaretleri: Vali Çakır’dan çocuklara unutulmaz bir gün
Muş Valisi Avni Çakır, köy ziyaretleri kapsamında Suvaran, Harman ve Arpayazı köylerinde çocuklarla bir araya gelerek onlara samimi anlar yaşattı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret ettiği köylerde çocuklarla sohbet eden Vali Çakır, çocuklara çikolata ikramında bulunarak yüzlerini güldürdü.

 

 

 

 

Vali Çakır’ın sıcak yaklaşımı ve ilgisi, köy halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Köylerdeki çocuklarla sohbet eden Vali, onların eğitim durumu ve hayalleri hakkında sorular sordu. Çocuklar ise Vali Çakır’ın ilgisine mutlulukla karşılık vererek, onunla sohbet etti.

 

 

Köy ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Çakır, bölgedeki altyapı çalışmaları ve halkın talepleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Köylerdeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirten Vali Çakır, çocuklara verdiği bu küçük hediyelerle de ziyaretini neşeli bir hale getirdi.

 

 

Köy sakinleri ise Vali Çakır'ın çocuklara gösterdiği bu ince davranıştan ötürü teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin çocuklar ve halk için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirttiler.

 

 

HABER SAMİ DEMİR

FOTO:VALİLİK (X)

Resmi İlanlar