KORKUT Haber Girişi : 02 Temmuz 2024 15:06

Korkut’un yeni Kaymakamı belli oldu!

Korkut’un yeni Kaymakamı belli oldu!
Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş Andırın Kaymakamı Orhan Ayaz Korkut Kaymakamı olarak atandı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş ilinin Korkut ilçesine Kaymakam olarak Orhan Ayaz atandı.

Korkut ilçesinin başarılı Kaymakamı Ahmet Çelik Sinop Ayancık Kaymakamı olarak atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

 

Kaymakam Orhan Ayaz kimdir?

 

 Orhan Ayaz, 1992 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon'un Of ilçesinde tamamladıktan sonra, 2015 yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

 

2016 yılında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzmanı Yardımcısı olarak memuriyet hayatına başlayan Ayaz, 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kaymakam Adaylığı Sınavı'nı kazanarak Ardahan'da Kaymakam Adayı olarak görev yapmaya başlamıştır. Ardahan'daki stajını tamamladıktan sonra Yalova/Armutlu ve Diyarbakır/Yenişehir ilçelerinde refiklik stajını tamamlamıştır.

 

2019 yılında Samsun Ayvacık Kaymakamı olarak atanmış ve ardından Gümüşhane Torul Kaymakamlığı görevine getirilmiştir. 2023 yılında ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş Andırın ilçesine Kaymakam olarak atanmıştır. Ayaz, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar