KORKUT Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 11:17

Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık'tan Vali Avni Çakır'a ziyaret

Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık'tan Vali Avni Çakır'a ziyaret
Muş Valisi Avni Çakır, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık’ı makamında ağırladı. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Arık, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Vali Çakır’a detaylı bilgiler verdi.

ALPASLAN DİYARI-Ziyaretin ardından açıklama yapan Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Vali Avni Çakır’a ilçeye olan muhabbet ve ilgisinden dolayı Korkut halkı adına teşekkür etti. Başkan Arık, "Korkut ilçemizdeki devam eden çalışmalarımızla alakalı Valimiz Avni Çakır’ı bilgilendirdik. İlçemize olan muhabbet ve ilgileri için Korkut halkı adına teşekkür ederiz," dedi.

 

Vali Çakır ise, Korkut ilçesinin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı desteklemeye devam edeceklerini belirterek, ilçedeki projelerin ve yatırımların önemine vurgu yaptı.

 

Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Vali Çakır’ın desteğinin, ilçedeki projelerin hayata geçirilmesi ve halkın yaşam kalitesinin artırılması açısından büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimlerle valilik arasındaki iş birliğini güçlendirdiği ve bölge halkının faydasına olacak projelerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesini sağladığı vurgulandı.

 

Korkut halkı adına Vali Avni Çakır’a teşekkür eden Başkan Haşim Arık, ilçede gerçekleştirilecek yeni projeler ve yatırımlar hakkında da bilgi vererek, halkın beklentilerini dile getirdi. Ziyaretin sonunda, her iki taraf da karşılıklı iş birliğinin devam edeceği konusunda mutabık kaldı.

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar