GÜNDEM Haber Girişi : 01 Temmuz 2023 16:07

Korkunç kaza: Ölü sayısı 5'e yükseldi

Korkunç kaza: Ölü sayısı 5'e yükseldi
İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpışması sonucu ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

 

 Kazada hayatını kaybeden Özcan Özer ve eşi Sibel Özer'in yanı sıra yaralanan oğulları Ali Alperen Özer de hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya neden olan hafif ticari araç sürücüsü ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

ÖLENLERİN SAYISI 5'E YÜKSELDİ

 

İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Özcan Özer (57) ve eşi Sibel Özer'in (54) hayatını kaybettiği kazada yaralanan oğulları Ali Alperen Özer (18) de kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada otomobile çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. ise jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Y.K.'nın önündeki bir aracı sollarken direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

 

 

Resmi İlanlar