SPOR Haber Girişi : 07 Eylül 2024 16:01

Komşu ilçemizden büyük başarı: Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar

Komşu ilçemizden büyük başarı: Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Adilcevaz Belediyesi iş birliğiyle organize edilen 14. Plaj Futbolu Turnuvası, nefes kesen karşılaşmalarla sona erdi.

 

 

ALPARLAN DİYARI- Van Gölü’nün büyüleyici manzarasında üç gün süren bu heyecan dolu turnuvada, 4 takım şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

 

Turnuvanın final gününde, Adilcevaz Belediye Spor ile Mutki Spor karşı karşıya geldi. Adilcevaz Belediye Spor, sahada sergilediği üstün performansla rakibini 10-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Alanya’da düzenlenecek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Şampiyonluğa ulaşan Adilcevaz ekibi, hem taraftarlarının hem de ilçenin gurur kaynağı oldu.

 

 

Turnuvanın sonunda Mutki Spor ikinci sırada yer alırken, Tatvan Spor üçüncülükle yetindi. Büyük bir coşkuyla geçen final maçı sonrası, dereceye giren takımlara, hakemlere ve organizasyona katkı sağlayanlara kupa ve plaketleri takdim edildi. Özellikle Adilcevaz Belediye Spor’un etkileyici performansı, turnuvaya damga vururken, Türkiye Finallerinde de ilçeyi başarıyla temsil etmesi bekleniyor.

 

 

Adilcevaz Belediye Başkanı, bu tür sportif etkinliklerin ilçenin tanıtımına katkı sağladığını belirterek, plaj futbolunun her yıl daha da büyüdüğünü ve ilçede spor kültürünün gelişmesine destek verdiklerini ifade etti. Alanya’da gerçekleşecek Türkiye Finallerine büyük bir umutla hazırlanan Adilcevaz Belediye Spor’un hedefi ise Türkiye şampiyonluğu!

 

 

 

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar