GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 10:37

KILIÇASLAN, KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

KILIÇASLAN, KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
KILIÇASLAN, KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

 

28. Dönem AK Parti Milletvekili Nur Ahmet Kılıçaslan, Muş, Malazgirt, Hasköy,Bulanık, Korkut ve Varto’da AK Parti İlçe teşkilatlarıyla birlikte sokak sokak, kapı kdolaşacak vatandaşların gönüllerine dokunmaya devam ediyor. 

 

KILIÇASLAN "MUŞ COŞKUSU İLE YOLA DEVAM”

Malazgirt'te kanaat önderleri ile toplantı yapan esnafa hayırlı işler dileyen Kılıçaslan, “Malazgirt Belediye Başkanımız CengizAltın Ak Parti İlçe Başkanımız Kenan Deniz ve İlçe Teşkilatımız'ı ziyaret ederek Malazgirt Programımıza başladık. İlçe Teşkilatımız ile birlikte Parti seçim irtibat bürosunu ziyaret ettik.ilçe merkezinde esnafımızı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı'mızın Selamlarını ilettik.Bizleri güler yüzle karşılayan malazgirt esnafına teşekkür ederiz.” Dedi

 

 

"KANAAT ÖNDERLERİ İLE YEMEKTE BULUŞTUK"

 

28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Kılıçaslan, Malazgirt seçim çalışmalarında ilçenin önde gelenleri, kanaat önderleri, STK Temsilcileri, İs insanlari Muhtarlar ve cok sayıda vatandaslar ile birlik beraberlik sonrasında bir araya geldiler.

 

 

“VATANDAŞ İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

 

28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Kılıçaslan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek,Ak Parti İl Başkanı Melik ve İl Teşkilatı ile birlikte Hasköy'e bağlı tüm köyleri ziyaret ederek köy sakinleri ile buluştu. Milletvekili Adayı Kılıcaslan, “Seçim Süreciyle alakalı Hasköy'ümüze bağlı köylerinizde istişare toplantılarında bulunduk. Kıymetli akrabalarımız ve hemşehrilerimize bu güzel misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

"Korkut ilçemizde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdik"

Kılıçaslan,"Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz ile birlikte ziyaretlerimize Muş'umuzun değerli esnafına hayırlı işler dileğinde bulunarak başladık . sonrasında Korkut ilçemizde esnafımıza hayırlı işler dileğinde bulunduk. Ziyaretlerimiz sırasında şuna çok dikkat çektik, gerçekten vatandaşlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza inanılmaz teveccühü var. Vatandaşlarımız Türkiye Yüzyılında Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız dediler. "dedi.

 

"83 YAŞINDAKİ MENŞURE TEYZE KILIÇDAROĞLU GELSE APOYU SERBEST BIRAKACAK DEDİ"

 

Kılıçaslan,"Köy ziyaretleri kapsamında gittiğimiz Tandoğan köyünde 83 yaşındaki bir teyzemiz Mensure Basralı, bizlere çok güzel dileklerde bulundu. Ak parti Adayı olduğunu anladığında sevincini gizleyemeyerek Erdoğan kazansın koç kesip dagitacam dedi. Kılıçdaroğluna çok kızgın olduğunu belirterek,"Kılıçdaroğlu Allah ede kazanmasın yoksa Apo ve Fetöyü başımıza musallat edecek dedi. Bizlere cesaret veren bu konuşma ile ne kadar hayırlı bir işin içinde olduğunumuzu birkez daha anladık. " dedi.

Resmi İlanlar