GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mayıs 2023 11:05

KILIÇASLAN: “BU YOL; TÜRKİYE’NİN TEK UMUDUDUR”

KILIÇASLAN: “BU YOL; TÜRKİYE’NİN TEK UMUDUDUR”
Muş'ta İstasyon Caddesi'ndeki AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışında konuşan Muş AK Parti milletvekili adayı Avukat Ahmet Kılıçaslan konuşması ile dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katıldığı AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışının yoğun katılımın olduğu programda konuşan Muş AK Parti milletvekili adayı Avukat Ahmet Kılıçaslan, “Bu yol inanmışların yolu, bu yol asırlardır özgürce yaşadığımız bu toprakları, bu mirası aynı kararlılıkla geleceğe ulaştırma yoludur. Bu yol; Türkiye’nin tek umududur” sözleri ile dikkat çekti.

 

Muş AK Parti 2. Sıra milletvekili adayı Kılıçaslan: “ Doğru adamla doğru zamanda bu yolu yürüyecek olmanın onuru, gururu ve heyecanı içindeyim.  Bu heyecan ülkemin, şehrimin ve Türkiye Yüzyılı’nın şahlanışının bir neferi, bir hizmetkârı olacak olmanın heyecanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti ile ülkemiz son 20 yılda adeta çağ atladı. Savunma sanayisinden milli kalkınma hamlesine adeta bir tarih yazdı. 100 yıllık Cumhuriyetimizin altın çağını son 20 yılda yaşamış olması, gelecek Türkiye Yüzyılı’nda daha neler başarabileceğimizi bize açıkça gösteriyor. Ebetteki bu gelişimden 81 ilimiz olduğu gibi Muş’umuz da nasibini aldı; değişen, gelişen ve saygın bir şehir haline geldi!  Ve bu daha başlangıç” dedi.

 

“Muş Bizim Gönül Ve Zihin Dünyamızın Yegâne Meşgale Konusudur “

 

Muş halkına seslenen vekil adayı il özelinde önemli çalışmalarının olacağı vurgusunu yaparken bu yolda yorulmaksızın çalışma sözünü vererek konuşmalarını şu şekilde sürdürdü: “Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılı, yeni bir asrın kapısının açılacağı, şahlanış destanının yazılacağı; Büyük Türkiye mührünün imzası, milli istiklal ve istikbalin müdafaa ruhu olacaktır. Türkiye yüzyılı; ekonomisiyle, savunma sanayisiyle, dış politikasıyla, sanayisiyle, altyapısıyla, üst yapısıyla, çok daha müreffeh bir şehir olarak Muş’un da yüzyılı olacaktır. Muş bizim gönül ve zihin dünyamızın yegâne meşgale konusudur. Bizim gayemiz, kadim geçmişi, görkemli tarihi, kültürel mirası ve konjonktürel pozisyonu ile çok önemli bir yere sahip olan şehrimize layık olduğu gibi çalışmaktır. Anadolu’nun kapılarını açan bu yerde; Cumhurbaşkanımızın izinde Ak Davamızı ve Sultan Alparslan’ın bize bıraktığı büyük Anadolu mirasını daha ileriye taşıma misyonuyla yorulmaksızın çalışacağımın sözünü veriyorum. Bugün burada teşrifleriyle bizleri onurlandıran kıymetli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Resmi İlanlar