MALAZGİRT Haber Girişi : 10 Mart 2024 12:37

Kendi posterlerini kendi asıyor! Malazgirt’te ilgi odağı oldu

Kendi posterlerini kendi asıyor! Malazgirt’te ilgi odağı oldu
Malazgirt İlçe belediye başkanlığı için seçim çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Seçime kısa bir süre kala adaylarda çalışmalarına hız vermeye başladı.

 

 

 

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart Mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmaları hız kazandı. Vatan Partisi Malazgirt ilçe belediye başkan adayı İnşaat Teknikeri Yücel Uçak, ilçe merkezini kendi posterleri ile süslüyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala Malazgirt’te siyasi partilerde adaylarda çalışmalarına hız vermeye başladı.

 

Vatan Partisi Malazgirt İlçe Belediye Başkan Yücel Uçak, kentte kendi posterlerini kendisi asıyor. Uçak’ yaptığı çalışmalar ile ilçe halkından büyük takdir topladı.

 

 

Uçak, partime kendi ellerimle astığım posterler ile hizmet etmek benim için gurur verici diyerek şöyle konuştu: "Vatan Partisi ilçe başkanlığı bizleri Malazgirt halkına hizmet etmek için, belediye başkan adayı seçti. Geçtiğimiz ay Ankara’da genel merkezimizde Vatan Partisi Genel Sekreteri Sayın Özgür Bursalı bizleri basına tanıttı. Ben ilçeme hizmet etmek için yola çıktım. İlçe merkezine posterlerimi kendi ellerimle asıyorum. Bununla gurur duyuyorum. Tüm halkımıza şimdiden verecekleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim."

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar