BULANIK Haber Girişi : 17 Haziran 2024 04:01

Kaymakam Ocak: Sevgi, kardeşlik ve merhamet doruğa çıkıyor

Kaymakam Ocak: Sevgi, kardeşlik ve merhamet doruğa çıkıyor
Muş Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

ALPARSLAN DİYARI- Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, “Bayram günleri; kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.” dedi.

 

“SORUMLULARIN FARKIAN VARMAMIZI SAĞLIYOR”

 

Kaymakam Ocak’ın mesajı şöyle:

 

Dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşmanın paylaşmanın birlik ve beraberliğin olduğu bir bayrama daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Kurban Bayramı; dini bir vecibenin yerine getirilmesi ile birlikte toplumsal dayanışmamızın, kaynaşmamızın da simgesidir. Sevgi, kardeşlik ve merhamet gibi duygularımızın doruğa çıktığı ayrıca vuslatların yaşanmasına vesile olan bayram günleri; kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.

 

Resim

 

“ESENLİKLER DİLİYORUM”

 

Toplumumuza, her koşulda birlik olma ve kenetlenme kabiliyeti veren bu günlerin gönül zenginliğimizin bereketi olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği uğrunda hayatını feda den aziz şehitlerimizin ailelerinin, kahraman gazilerimizin, kıymetli Bulanıklı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor sağlık ve esenlikler diliyorum.

 

Haber: Veysel Eşin

 

 

Resmi İlanlar