BULANIK Haber Girişi : 06 Aralık 2023 11:54

Kaymakam Ocak Engelli vatandaşlarla buluştu

Kaymakam Ocak Engelli vatandaşlarla buluştu
Kaymakam Ocak Engelli vatandaşlarla Hanımeli Kafe'de buluştu.

ALPARSLAN DİYARI-3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Bulanık Kaymakamı ve Belediye Baksan Vekili Oğuzhan Ocak, Ahmedi Hani İlk ve Ortaokulu öğretmenlerinin öğrencileri için düzenlemek istediği yemek programını üstlenerek öğretmen ve öğrencileri Hanımeli Kafe'de ağırladı.

 

 

Düzenlenen programa katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, 18 öğrenci ile yakından ilgilenerek hediyelerini verdi.

 

BİR BİR İLGİLENDİ


Programa katılanlara teşekkür eden Ocak, “Engelli öğrencilerimizi sosyal hayata entegre ederek yaşam kalitelerini yükselmek, medeni bir toplum olmanın parçasıdır. Engelliliğin, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu olmaktan ziyade sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz sorunları ortadan kaldırmak olduğu bilinciyle öğretmenlerimizin öğrencileri için düşünmüş oldukları güzel düşünceye ortak olmak istedik. Ve Hanımeli Kafemiz de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk." dedi.

 

 

Engelli kişilerin yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermenin, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biri olduğunu vurgulayan Kaymakam Ocak,  “Sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ederek tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” dedi.
Kaymakam Oğuzhan Ocak, Ahmedi Hani İlk ve Ortaokulu öğretmenlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek böyle bir anlamlı günü paylaşmaktan onure olduğunu ifade etti.

 


“HABER MERKEZİ”
 

Resmi İlanlar