BULANIK Haber Girişi : 28 Ağustos 2024 13:41

Kaymakam Koşansu'ya AK Parti'den teşekkür ve anlamlı hediye

Kaymakam Koşansu'ya AK Parti'den teşekkür ve anlamlı hediye
AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü kutlama etkinliklerine verdikleri destekten dolayı Bulanık Kaymakamı Ömür Övünç Koşansu'yu makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında Saatçi, Kaymakam Koşansu’ya minnettarlığını göstermek amacıyla bir Sultan Alparslan heykeli hediye etti.

 

Bulanık İlçe Başkanlığı olarak Malazgirt Zaferi’nin anlam ve önemine dikkat çeken Mehmet Ali Saatçi, "Bu önemli zaferin 953. yıl dönümünde düzenlenen kutlama etkinliklerine verdiğiniz destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. İlçemizde bu tür milli değerlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda gösterdiğiniz hassasiyet, hepimizi gururlandırmaktadır" dedi.

 

 

Kaymakam Ömür Övünç Koşansu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malazgirt Zaferi, Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. Bu zaferin anısını yaşatmak ve genç nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Bu vesileyle gösterilen takdir ve nazik hediye için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Ziyaret, ilçedeki yöneticiler arasında güçlü bir işbirliğinin ve dayanışmanın devam ettiğini gösterirken, hem yerel yönetim hem de halk arasında olumlu bir yankı buldu.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar